Пријаве за наградни конкурс за најлепшу фотографију до 13. августа

Друштво

Наградни конкурс шеснаестог по реду Фото изазова на који можете послати своје фотографије, отворен је до 13. aвгуста. Тема овогодишњег фото конкурса који дуже од једне и по деценије организује Туристичка организација Сокобања, гласи „Сокобања-осети ритам природе”.

Сваки учесник треба да, уз попуњену пријаву, достави највише 5 фотографија, у боји и искључиво у дигиталном формату, на ЦД-у и то лично у просторије Туристичке организације Сокобања, или поштом на адресу ул. Трг Ослобођења бр. 2, 18230 Сокобања, или путем и-мејла на адресу: tic@tosokobanja.rs

Најлепше фотографије очекују вредне награде: прво место – 45.000 динара, друго место – 25.000 динара и треће место 10.000 динара.

Према правилима минимална димензија дуже стране фотографије мора бити 3.000 px, најмање 150 dpi, JPEG формат, до 10 мb и морају одговарати теми конкурса. Фотографије морају бити у колору, обавезно у дигиталном формату, изворне, без интервенција у виду монтаже, или графичке обраде дела које мењају композицију и елементе. Фотографије не могу бити старије од 12 месеци.

− Ако волите да фоткате и притом обожавате да боравите у Сокобањи, онда је ово јединствена прилика да уживате у свом хобију, у свом омиљеном окружењу и да притом потенцијално освојите вредне награде − поручују из Туристичке организације Сокобања.

Пријем фотографија трајаће до недеље, 13. августа 2023. године, а проглашење победника одржаће се у петак, 25. августа од 19 сати, у Галерији , када ће бити отворена и изложба фотографија које су ушле у ужи избор.

Насловна фотографија: Илустрација (извор: Фејсбук страница Туристичке организације Сокобање).

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

1 × two =