Pidžama

Премијера из снова на крилима публике

Друштво

Стајаће овације публике у препуној конгресној сали хотела „Моравицаˮ најбоље говоре о синоћној премијери представе „Пиџама за шестороˮ Аматерског „СБˮ позоришта. Да ли је главни разлог оваквог успеха генијалан текст Марка Камелотија, до најситнијих детаља урађена сценографија, квалитетна режија или су то биле професионалне бравуре свих глумаца? Вероватно да је све горе наведено допринело да утисак са синоћне представе свих присутних, са обе стране сцене буде феноменалан.

Pidžama Pidžama

Од самог почетка све је функционисало савршено, публика је својим аплаузима и смехом носила глумце и дала им ветар у леђа да буду изнад својих могућности. Чак и трема која је била присутна код неких глумаца нестала је после првих реченица и показало се да је била тотално неоправдана.

Pidžama

Утисци великог дела публике су такви да већ постоји интересовање за термин репризе јер има оних који желе поново да гледају представу, али и оних који нису успели да дођу до карата пошто су распродате у рекордном року. Добра вест је да ће реприза бити ускоро.

Цео ансамбл сокобањског позоришта се захвалио фантастичној публици и свима који су помогли да ова представа угледа светлост дана.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

fifteen + eighteen =