NALED

Представници Сокобање на Септембарским сусретима НАЛЕД-а

Друштво

Заменик председника општине Сокобања Владимир Миловановић и председник Скупштине општине Сокобања Владан Петковић са представницима Општине Сокобања, 8. септембра, присуствовали су традиционалном Септембарском сусрету у организацији НАЛЕД-а у Белом двору. Ова манифестација окупља своје дугогодишње чланове, међу којима је и Општина Сокобања и представља обележавање постигнутих успеха у претходних годину дана и почетак нове реформске сезоне.

Организацији овог величанственог догађаја у оквиру дегустационог менија „Укуса Србијеˮ допринели су млекара „Нинаˮ из Ресника, Пчеларско газдинство „Радивојевићˮ из Мужинца, а посебан печат оставило је Пољопривредно газдинство „Ранђеловићˮ из Левовика којe је заслужнo за „Ракију вечериˮ овог сусрета.

Први пут Септембарски сусрет имао је домаћина из редова локалних самоуправа. То је био Град Ниш у партнерству са својим Научно-технолошким парком.

Овогодишњи сусрет инспирисан је зеленом агендом, те су гости имали прилику да обиђу Зелену изложбу и рециклажни плато и на тај начин се упознају са пројектима из области заштите животне средине које НАЛЕД спроводи.

Скупу је присуствовало око 1000 званица међу којима су и премијерка Републике Србије Ана Брнабић, потпредседник Владе Бранко Ружић и министарка Татјана Матић, као и лидери државних институција и челници локалних самоуправа.

NALED

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

10 + nine =