Председник Привременог органа општине Сокобања Миодраг Николић честитао Нову годину свим грађанима

Друштво

Након скоро три деценије у Сокобањи ће бити организован дочек Нове године на централном тргу испред Милошевог конака, онако како ово место заслужује. Последњег данa ове године биће организован целодневни програм а све ће почети једном чаролијом за најмлађе и завршиће се дочеком Нове године на тргу за све мештане и туристе уз локални бенд, трубаче и ватромет. Поред тога, након дугог низа година, пећи ће се во на ражњу а биће организован и кетеринг за најмлађе, сазнајемо од председника Привременог органа општине Сокобања Миодрага Николића.

− Посебно ми је драго што сам чуо да је најмлађе обрадовало то што је Сокобања ове године добила адекватну новогодишњу расвету, која приличи туристичким места са највећим бројем посетилаца и ноћења у нашој земљи, одмах након Београда − рекао је Николић.

Председник Привременог органа општине Сокобања је поводом предстојећих празника упутио честитку својим суграђанима.

− Свим Сокобањчанима желим срећну 2024. годину, уз пуно здравља, среће, весеља, много успеха како на пословном тако и на приватном плану и да заједно радимо и градимо и у будућем периоду нашу Сокобању − рекао је Николић.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

5 × 3 =