Председник Међуокружног одбојкашког савеза зајечарског региона Саша Митић посетио ОК „Озрен”

Друштво Спорт

Саша Митић, председник Међуокружног одбојкашког савеза зајечарског региона посетио је Сокобању и ОК „Озрен”. Тим поводом Митић је поделио одбојкашке лопте у оквиру акције коју спроводи ово тело.

− Две године од када сам ја председник одбојкашког савеза ми се трудимо да помогнемо свим клубовима у региону да поспеше своје школице одбојке да бисмо могли да будемо конкурентнији са осталим спортовима што се тиче деце и надам се да смо успели − каже Митић и додаје да је прошле године први пут активирано такмичење у мини одбојци за девојчице испод десет година под називом „Мосић”. У питању је турнир на коме је учествовало доста екипа, око стотинак девојчица из региона а ове године се очекује да тај број буде и двеста учесница из региона међу којима ће бити и сокобањске одбојкашице.

Из ОК „Озрен” се захваљују председнику Саши Митићу на подршци и позивају све заинтересоване љубитеље овог спорта да се прикључе клубу. ОК „Озрен” ове године ће имати седам такмичарских селекција од којих су две мушке и пет у женској конкуренцији.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

three × three =