Предквалификације за Међународни фестивал „Прва хармоника Србије – Сокобања 2019ˮ

Друштво

Такмичарски део музичког фестивала „Прва хармоника Србије – Сокобања 2019ˮ одвија се у две етапе: предквалификациона такмичења у местима које је одредио Фестивалски одбор, и финале у Сокобањи, где се поред такмичарског одвија и ревијални део фестивала.

Предквалификациона такмичења већ су увелико почела и прво је одржано протеклог месеца у Бечу. Наредно ће бити одржано 18. јуна у Лесковцу, затим 19. и 20. јуна у Смедеревској Паланци. Последње овогодишње предквалификације биће одржане 27. и 28. јуна у Жабарима, село Сибница.

Туристичка организација Сокобања, организоваће предквалификације у Сокобањи за финале 57. Међународног фестивала „Прва хармоника Србије, Сокобања – 2019ˮ, 29. јуна, у конгресној сали хотела „Моравицаˮ.

Пријава се може послати путем електронске поште на адресу: office@tosokobanja.rs, или се потенцијални такмичари могу директно пријавити путем веб сајта: www.prvaharmonika.rs, кликом на дугме ПРИЈАВА, уз попуну обавезних података, или путем поште на адресу: Туристичка организација Сокобања, Ул. Трг Ослобођења бр. 2, 18230 Сокобања. Додатне информације могу се добити путем телефона на број: +381 18 833 988.

Такмичари се могу пријавити и на дан одржавања предквалификација 29. јуна, сат времена пре почетка оцењивања, којe је заказанo за 10 сати.

Међународни фестивал „Прва хармоника Србије – Сокобања” је културно-забавна манифестација, такмичарског карактера и један од музичких фестивала са најдужом традицијом у нашој земљи који се ове године одржава по 57. пут.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

3 × 5 =