Predkvalifikacije za Međunarodni festival „Prva harmonika Srbije – Sokobanja 2019ˮ

Društvo

Takmičarski deo muzičkog festivala „Prva harmonika Srbije – Sokobanja 2019ˮ odvija se u dve etape: predkvalifikaciona takmičenja u mestima koje je odredio Festivalski odbor, i finale u Sokobanji, gde se pored takmičarskog odvija i revijalni deo festivala.

Predkvalifikaciona takmičenja već su uveliko počela i prvo je održano proteklog meseca u Beču. Naredno će biti održano 18. juna u Leskovcu, zatim 19. i 20. juna u Smederevskoj Palanci. Poslednje ovogodišnje predkvalifikacije biće održane 27. i 28. juna u Žabarima, selo Sibnica.

Turistička organizacija Sokobanja, organizovaće predkvalifikacije u Sokobanji za finale 57. Međunarodnog festivala „Prva harmonika Srbije, Sokobanja – 2019ˮ, 29. juna, u kongresnoj sali hotela „Moravicaˮ.

Prijava se može poslati putem elektronske pošte na adresu: office@tosokobanja.rs, ili se potencijalni takmičari mogu direktno prijaviti putem veb sajta: www.prvaharmonika.rs, klikom na dugme PRIJAVA, uz popunu obaveznih podataka, ili putem pošte na adresu: Turistička organizacija Sokobanja, Ul. Trg Oslobođenja br. 2, 18230 Sokobanja. Dodatne informacije mogu se dobiti putem telefona na broj: +381 18 833 988.

Takmičari se mogu prijaviti i na dan održavanja predkvalifikacija 29. juna, sat vremena pre početka ocenjivanja, koje je zakazano za 10 sati.

Međunarodni festival „Prva harmonika Srbije – Sokobanja” je kulturno-zabavna manifestacija, takmičarskog karaktera i jedan od muzičkih festivala sa najdužom tradicijom u našoj zemlji koji se ove godine održava po 57. put.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

5 × 4 =