Sokobanja

Почиње акција „Бирамо најбоље”

Друштво Туризам

Туристичка организација Сокобања и ове године организује акцију „Бирамо најбоље” у којој се у осам категорија проглашавају најуспешнија предузећа, организације, установе и појединци. Једина разлика у односу на претходне године, биће та што ће се акција одржати од јуна до септембра месеца, односно неће бити проглашења победника за месец мај, због целокупне ситуације у земљи.

Категорије које се оцењују су: најбољи станодавац, најбоља туристичка агенција, најлепше двориште, најбољи угоститељски објекат, најбољи угоститељски или туристички радник, удружење или појединац који даје допринос развоју туризма, најбољи гост и најбољи привредник. На крају акције бирају се најуспешнији у свакој од категорија који као награду добијају студијско путовање у организацији Туристичке организације Сокобања.

Пријављивање могу извршити сви грађани Сокобање, као и гости Сокобање, старији од 18 година, у Туристичко-информативном центру, у ул.Трг ослобођења бр.2 или путем имејл адресе tic@tosokobanja.rs. Пријављивање се врши до 5. у месецу за предходни месец, а оцењивање и проглашење победника је до 15. у месецу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

5 × 2 =