fsos

Počeo zimski prelazni rok

Društvo Sport

Zimski prelazni rok u 2020. godini za igrače svih stepena takmičenja počeo je 14. januara i trajaće do 7. februara. Registracija se vrši isto kao i u prethodnom perodu, elektronskim putem preko sistema „Komet”. Za registraciju igrača potrebni su lična karta, pasoš ili izvod iz matične knjige rođenih, za igrače koji nemaju ličnu kartu, potpisana ispisnica od strane prethodnog kluba za koji je igrač igrao, a igrači koji menjaju savez moraju da dostave brisovnicu i pasoš igrača koji su preuzeti iz sistema „Komet”.

Iz fudbalskog saveza opštine Sokobanja kažu da postoje naznake da će klubovi opštinske lige raditi registraciju igrača i da će pojedini igrači prelaziti iz kluba u klub, dok klubovi okužne lige već imaju ustaljenu praksu da to rade.

̶ Registraciju igrača radi Miljan Marković, generalni sekretar Fudbalskog saveza opštine Sokobanja i za sve informacije ili nedoumice on stoji na raspolaganju predstavnicima klubova ̶ kaže Milan Gavrilović, predsednik Fudbalskog saveza opštine Sokobanja.

On dodaje da klubovi moraju, pre svega, da izmire sve obaveze prema Fudbalskom savezu da bi mogli da registruju svoje igrače. Opštinska fudbaska liga biće nastavljena na proleće.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

nine + 2 =