fsos

Почео зимски прелазни рок

Друштво Спорт

Зимски прелазни рок у 2020. години за играче свих степена такмичења почео је 14. јануара и трајаће до 7. фебруара. Регистрација се врши исто као и у претходном пероду, електронским путем преко система „Комет”. За регистрацију играча потребни су лична карта, пасош или извод из матичне књиге рођених, за играче који немају личну карту, потписана исписница од стране претходног клуба за који је играч играо, а играчи који мењају савез морају да доставе брисовницу и пасош играча који су преузети из система „Комет”.

Из фудбалског савеза општине Сокобања кажу да постоје назнаке да ће клубови општинске лиге радити регистрацију играча и да ће поједини играчи прелазити из клуба у клуб, док клубови окужне лиге већ имају устаљену праксу да то раде.

̶ Регистрацију играча ради Миљан Марковић, генерални секретар Фудбалског савеза општине Сокобања и за све информације или недоумице он стоји на располагању представницима клубова ̶ каже Милан Гавриловић, председник Фудбалског савеза општине Сокобања.

Он додаје да клубови морају, пре свега, да измире све обавезе према Фудбалском савезу да би могли да региструју своје играче. Општинска фудбаска лига биће настављена на пролеће.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

two + 3 =