Од наредног викенда настављају се такмичења за сокобањске одбојкаше и одбојкашице

Друштво Спорт

Од наредног викенда наставља се такмичење за одбојкаше и одбојкашице ОК „Озрен”. У другом делу сезоне сокобањски одбојкашки клуб наступаће са две мушке селекције и први пут са шест женских селекција. У питању су екипа „Мини волеја” најмлађа селекција која је тренутно друга на табели узраста до четвртог разреда основне школе, затим екипе „почетне пионирке”, „пионирке” и „сениорке”. Укупан број утакмица које ће одиграти поменуте селекције одиграти до 10. априла је око 60 што до сада никада није био случај, сазнајемо од руководства ОК „Озрен”.

Odbojka ̶ Ово је веома значајно за млађе селекције јер ће моћи брже да напредују, дружиће се са својим вршњацима из других места, упознаће друга места ̶ кажу у Oдбојкашком клубу „Озрен”.

Захваљујући локалној самоуправи све старије селекције ће добити комплет тренерки и тиме ће имати прилику да на најбољи начин представљају клуб и биће препознатљиви и целом региону.

И мушка и женска сениорска екипа тренутно деле друга места на табели у оквиру својих лига што је велики успех. Посебно у случају женске селекције јер је овај резултат постигнут у конкуренцији пар екипа, са искусним играчима, које се озбиљно боре за виши ранг. Наша селекција у свом саставу има пет девојчица које су још увек у основној школи и тренутна позиција на табели Међу-окружне лиге зајечарског и борског округа је и више него добар резултат.

Из ОК „Озрен” позивају све који воле одбојку да се прикључе клубу, а то могу да ураде уторком, средом и четвртком од 18 часова и суботом и недељом од 13 сати у сокобањској спортској хали.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

13 + 17 =