Почели радови на реконструкцији Његошеве улице

Друштво

Јуче су почели радови на реконструкцији Његошеве улице од угла са улицом Алексе Маркишића до гробља. У оквиру ове реконструкције биће постављен транзитни вод, комплетна атмосферска канализације која до сада у улици није ни постојала и потпуно ће бити реконструисан коловоз и тротоар са леве стране.

Миодраг Николић председник општине Сокобања, каже да је ово веома битна улица на чију се реконструкцију нажалост веома дуго чекало, чак пет деценија, и за то време пропали су многи пројекти а у улици ништа није урађено.

− Ова улица је врло битна јер води до аква парка, спортских терена и „Green Hill” комплекса који се тамо гради и који ће такође улепшати овај део Сокобање. Следеће године крећемо и са реконструкциом Доситејеве улице како бисмо читав тај комплекс средили односно прстен улица затворили − рекао је између осталог Николић.

Почетку ових, веома битних радова на реконструкцији Његошеве улице претходио је састанак са представницима министарства привреде које суфинасира овај пројекат, представници конзорцијума извођача и надзор који ће контролисати радове на реконструкцији ове улице.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

14 − 5 =