Почела акција „Бирамо најбољеˮ: Признање и грчком блогеру

Друштво Туризам

Туристичка организација Сокобања и ове године спроводи већ традиционалну акцију „Бирамо најбољеˮ у оквиру које проглашава најбоље станодавце, госте, туристичке агенције, угоститељске објекте, а прилику да буду награђени имају сви они који доприносе развоју туризма у овом месту. Најбољи се проглашавају сваког месеца почевши од маја, а данас су уручена признања првим победницима у оквиру акције.

У категорији најбољи станодаваца за мај месец проглашена је Емилија Вељковић из Сокобање, најбоља туристичка агенција је „ДМˮ, док је у категорији најлепше двориште признање отишло у руке Зорана Милојића. „Видиковацˮ је најбољи угоститељски објекат за претходни месец, а најбољи угоститељски радник је Милена Алексић, запослена у хотелу „Моравицаˮ. Признање „најбољиˮ отишло је и у руке сокобањског госта Дејана Станића из села Плана код Параћина, који у Сокобању долази од 1981. године и то по четири пута у току године.

У категорији удружење или појединац који доприноси развоју сообањског туризма овога пута награда је додељена Грку Антонису Леивадиотису, који је већ две године чест гост Сокобање, а бању под Озреном често спомиње и у путописима на свом блогу.

Најбољи предузетник за овај месец је „Б-АРТˮ, а најбоље сеоско туристичко домаћинство по оцени ТОСБ-а уредила је Биљана Миљковић из Мужинца.

Сваког месеца до септембра Туристичка организација проглашаваће најбоље у овим категоријама, а на крају акције биће проглашени и свеукупни победници, који као награду добијају и студијско путовање у организацији ТОСБ-а.

Из ове установе позвали су грађане и госте старије од 18 година да се укључе у акцију и да предложе своје кандидате за неко од наредних признања. Пријављивање је отворено до 5. у месецу за претходни месец, а пријаве се могу извршити у просторијама Туристичко-информативног центра (Трг ослобођења бр. 2) или путем мејла (tic@tosokobanja.rs).

К. Ђ; Ј. Р

Фото: К. Ђ.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

17 − eight =