Logoped

Бесплатни прегледи логопеда

Друштво

Удружење „Бањско преображење” организује бесплатне превентивне прегледе логопеда средом од 17 часова, а уколико постоји потреба биће ангажован и више пута недељно, у просторијама школице „БраинОБраин” у улици Алексе Маркишића бб, ламела 1, локал Б-1 (зграда преко пута сивог дома у приземљу). Стручно лице које ће радити прегледе је Милена Савић мастер логопед из Ниша.

Сви који имају потребу да своје дете доведу на преглед нека се јаве на телефон 064/8406266, контакт особа је Милица, која ће вас упутити и заказати преглед.

̶ Ово је једна од акција Удружења ‘Бањско преображење’ у циљу унапређења Сокобање. У припреми је стручно предавање о маркетинг триковима у туризму, а предавачи ће бити еминентни стручњаци из ове области који раде маркетинг туристичким организацијама у Србији и региону, између осталог и Туристичкој организацији Сокобања. У предстојећем периоду потписаћемо протокол о сарадњи са Удружењем за очување традиције ‘Сокак’ из Ниша, као и са неким веома успешним компанијама из Србије, али и организивати фестивале, турнире, стручне скупове ̶ поручују из овог удружења.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

eighteen − twelve =