Sokobanja

Pet izbornih lista na lokalnim izborima u Sokobanji

Društvo Politika

Na lokalnim izborima u Sokobanji, koji će biti održani sutra, u nedelju 21. juna, učestvovaće pet izbornih listi sa ukupno 88 kandidata. Kandidovale su se liste: Koalicija „Aleksandar Vučić – Za našu decu”, „Socijalistička partija Srbije (SPS) – Ivica Dačić”, „Dr Vojislav Šešelj – Srpska radikalna stranka”, „Ujedinjena seljačka stranka – Milija Miletić” i „Dragan Marković Palma – Jedinstvena Srbija”.

Prema podacima Opštinske izborne komisije, ukupan broj glasača na lokalnim izborima je 13.723.

Građani koji za predstojeće izbore nisu dobili obaveštenje o danu i vremenu glasanja, odnosno poziv za glasanje, svakako će moći da iskoriste svoje biračko pravo. S obzirom da birač nije u obavezi da pomenuto obaveštenje ponese kada krene na glasanje na svoje biračko mesto, da bi iskoristio svoje glasačko pravo dovoljno je da sa sobom ima važeću ličnu kartu ili važeću putnu ispravu (pasoš).

Birač koji nije u mogućnosti da glasa na biračkom mestu (nemoćno ili sprečeno lice) može da obavesti birački odbor još sutra, odnosno na sam dan glasanja najkasnije do 11 časova, da želi da glasa. Sve detaljnije informacije mogu se dobiti od koordinatora radnog tela Aleksandre Marković na telefon: 064/856-07-75.

Biračka mesta biće otvorena u 7 sati 21. juna i građani će za svoje kandidate moći da glasaju do 20 časova, kada se zatvaraju birališta.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

one × one =