Sokobanja

Пет изборних листа на локалним изборима у Сокобањи

Друштво Политика

На локалним изборима у Сокобањи, који ће бити одржани сутра, у недељу 21. јуна, учествоваће пет изборних листи са укупно 88 кандидата. Кандидовале су се листе: Коалиција „Александар Вучић – За нашу децу”, „Социјалистичка партија Србије (СПС) – Ивица Дачић”, „Др Војислав Шешељ – Српска радикална странка”, „Уједињена сељачка странка – Милија Милетић” и „Драган Марковић Палма – Јединствена Србија”.

Према подацима Општинске изборне комисије, укупан број гласача на локалним изборима је 13.723.

Грађани који за предстојеће изборе нису добили обавештење о дану и времену гласања, односно позив за гласање, свакако ће моћи да искористе своје бирачко право. С обзиром да бирач није у обавези да поменуто обавештење понесе када крене на гласање на своје бирачко место, да би искористио своје гласачко право довољно је да са собом има важећу личну карту или важећу путну исправу (пасош).

Бирач који није у могућности да гласа на бирачком месту (немоћно или спречено лице) може да обавести бирачки одбор још сутра, односно на сам дан гласања најкасније до 11 часова, да жели да гласа. Све детаљније информације могу се добити од координатора радног тела Александре Марковић на телефон: 064/856-07-75.

Бирачка места биће отворена у 7 сати 21. јуна и грађани ће за своје кандидате моћи да гласају до 20 часова, када се затварају биралишта.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

thirteen + nine =