ПД „Оштра чука”: Деоница eвропског пута Е4 већ уређена и маркирана

Друштво

Планинарски клуб „Озрен” је на својој званичној фејсбук страници објавио да ће наредне суботе организовати радну акцију уређења и маркирања eвропског пута Е4, а што је и наш портал јуче објавио. У вези са тим, Планинарско друштво „Оштра чука”, чији чланови тврде да су поменуту стазу већ маркирали и уредили у претходном периоду, те да нема потребе ни разлога то поново чинити, послало је нашој редакцији саопштење за јавност у коме стоји:

− С обзиром на то да се појавила објава на друштвеним мрежама да је ПК „Озрен” организовао радну акцију маркирања eвропског пута Е4 од Равништа до Сувог дрвета на Греди, која је већ уређена и маркирана од стране нашег друштва, овим путем вас обавештавамо да је ПД „Оштра чука” у периоду од 2017. до 2020. године већ направило и обележило стазе на поменутим местима, и да није обавештено од стране ПК „Озрен” и Планинарског савеза Србије, која укључује и Via Carpatica, да ће се ту трасирати европски пешачки пут. ПД „Оштра чука” подржава развој и унапређење планинарских стаза и постављање планинарске сигнализације од стране било ког друштва, али сматрамо да није у реду да се предвиђене активности одрже на стазама које је већ обележило и одржава ПД „Оштра чука”. Сматрамо да можемо да изађемо у сусрет Планинарском савезу Србије на поменутим трасама, јер иза нас стоји толико километара одрађених путева и велики број задовољних планинара који су тим стазама без проблема дошли до свог циља – стоји у саопштењу достављеном нашој редакцији.

2 thoughts on “ПД „Оштра чука”: Деоница eвропског пута Е4 већ уређена и маркирана

  1. Šta drugo i očekivati od jednog egocentrika “Ilije Kneževića”, koji je navikao da sve dobije na silu i na prevaru. To što se uvukao u PSS, ne znači da mu je sve dostupno na izvolte. Zbog njegove egocentričnosti, mi danas u Sokobanji imamo dva planinarska društva…

  2. Ко само једном буде имао ту привилегију да се сусретне са председником “Оштре Чуке” Младеном, и попричао са њим само 2 минута, схватиће какав је то човек. Неће му требати друга страна приче да схвати где је истина. Заиста све подршке овом човеку!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

nine + 18 =