Пуштен у рад репетитор мобилне телефоније у селу Језеру

Друштво

Репетитор за мобилну телефонију компаније Телеком пуштен је прошле недеље у рад на подручју села Језера.

– Оно што смо обећали у предизборној кампањи , то смо и испунили , на захтев МЗ Језеро и локалне самоуправе а уз помоћ Владе републике Србије и компаније Телеком, пре пола године постављен је репетитор захваљујући којем је овај крај најзад добио сигнал мобилне телефоније. Поред Језера сигнал су добили и Раденковац и Ново Село као и оближња села која припадају нишкој, алексиначкој и сврљишкој општини – каже Владимир Миловановић заменик преседника општине Сокобања.

Миловановић додаје да је Језеро једно од ретких руралних насеља са великим бројем омладине. Млади ово село нису напустили већ су ту формирали своје породице и школа је на радост свих пуна деце, зато је према његовим речима морална обавеза локалне власти била да становницима овог села омогуће и добар сигнал мобилне телефоније и интернет везу. Вредност ове инвенстиције је преко 120.000 евра.

Председник МЗ села Језеро Драги Вељковић захвалио се свима који су помогли постављање и пуштање у рад репетитора који ће у великој мери олакшати комуникацију овог села са другим местима и омогућити коришћење интернета у овом селу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

6 + ten =