ОШ „Митрополит Михаило” у Сокобањи прославила Савиндан

Друштво

Основна Школа „Митрополит Михаило” прославила је данас празник Светог Саве. Уприличен је пригодан програм традиционалним резањем славског колача са свештеницима Српске православне цркве и приредбом ученика ове основне школе о животу Светог Саве.

Ову лепу представу извели су ученици четвртог разреда основне школе, коју су спремили са својом учитељицом Горданом Ђорђевић и вероучитељем Жељком Вучковићем, а коју су гости са одушевљењем пропратили.

Пре саме представе присутнима се обратила Тања Глигоријевић, директорка основне школе „Митрополит Михаило”, која је поздравила присутне и пожелела срећан празник, а најмлађима је поручила:

– Оно што бих ја са овог места желела да поручим ђацима, свакако је да иду путем истине, знања правде, поштења, човекољубља, јер су то једини исправни путеви којима можемо да се крећемо – поручила је Глигоријевић.

У име општине Сокобања, прослави Савиндана присуствовали су председник општине Сокобања др Миодраг Николић, његов заменик Владимир Миловановић, Оливера Денић шеф кабинета председника општине, као и многи родитељи и грађани Сокобање.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

twelve − 5 =