Opština Sokobanja podelila paketiće deci korisnika Centra za Socijalni rad

Društvo

Predstavnici lokalne samouprave u saradnji sa Crvenim krstom Sokobanja i Centrom za socijalni rad, danas su povodom obeležavanja srpske Nove godine odnosno Nove godine po julijanskom kalendaru, deci korisnika ovog centra, podelili paketiće.

Vladimir Milovanović, zamenik predsednika opštine Sokobanja, kaže da se lokalna samouprava iz godine u godinu sve više brine o socijalno ugroženim kategorijama a da će u budućem periodu još više staviti akcenat na to sa ciljem da na teritoriji naše opštine bude što veći broj ljudi koji će moći da žive bez pomoći Centra za socijalni rad. Paketići su podeljeni u prostorijama sokobanjskog Crvenog krsta.

‒ Danas je opština Sokobanja, na osnovu spiska Centra za socijalni rad donirala 51 paketić koji smo podelili i ja ovom prilikom želim da se zahvalim lokalnoj samoupravi koja preko cele godine pomaže rad Crvenog krsta i socijalno ugrožene kategorije stanovništva sa područja naše opštine tako da uz njihovu pomoć uspevamo da odgovorimo na veliki broj potreba koje korisnici imaju ‒ kaže Milica Milenković, sekretar CK Sokobanja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

12 + eleven =