Општина Сокобања поделила пакетиће деци корисника Центра за Социјални рад

Друштво

Представници локалне самоуправе у сарадњи са Црвеним крстом Сокобања и Центром за социјални рад, данас су поводом обележавања српске Нове године односно Нове године по јулијанском календару, деци корисника овог центра, поделили пакетиће.

Владимир Миловановић, заменик председника општине Сокобања, каже да се локална самоуправа из године у годину све више брине о социјално угроженим категоријама а да ће у будућем периоду још више ставити акценат на то са циљем да на територији наше општине буде што већи број људи који ће моћи да живе без помоћи Центра за социјални рад. Пакетићи су подељени у просторијама сокобањског Црвеног крста.

‒ Данас је општина Сокобања, на основу списка Центра за социјални рад донирала 51 пакетић који смо поделили и ја овом приликом желим да се захвалим локалној самоуправи која преко целе године помаже рад Црвеног крста и социјално угрожене категорије становништва са подручја наше општине тако да уз њихову помоћ успевамо да одговоримо на велики број потреба које корисници имају ‒ каже Милица Миленковић, секретар ЦК Сокобања.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

one × five =