SNS

ОО СНС у Сокобањи: Подршка политици Александра Вучића

Друштво Политика

Општински одбор Српске напредне странке Сокобања, у Саопштењу достављеном нашој редакцији и објављеном на страначком сајту, даје пуну подршку председнику Александру Вучићу за останак на челу Српске напредне странке. Сокобањски напредњаци сматрају да је то у најбољем интересу свих грађана наше државе и једини је лидер који се у потпуности ангажовао за решавање свих проблема на Косову и Метохији.

„Србија се под вођством Александра Вучића налази на путу просперитета и развоја, а тим путем могуће је корачати само уз одговорну политику нашег лидера. Србији је неопходна стабилност коју обезбеђује Александар Вучић својим преданим радом, залагањем и активним учешћем у вођењу мудре политике која нашој држави гарантује мир.ˮ ‒ стоји поред осталог у наведеном Саопштењу.

„Доследно следећи идеологију странке која је у интересу грађана Александар Вучић је заслужио апсолутно поверење и подршку да остане на месту лидера, како странке, тако и државе.ˮ – каже се у Саопштењу ОО СНС у Сокобањи уз поруку „Предаја није опција, уједињени до нових победаˮ.

Интегрални текст Саопштења можете погледати на овој адреси.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

5 × five =