SNS

OO SNS u Sokobanji: Podrška politici Aleksandra Vučića

Društvo Politika

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Sokobanja, u Saopštenju dostavljenom našoj redakciji i objavljenom na stranačkom sajtu, daje punu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću za ostanak na čelu Srpske napredne stranke. Sokobanjski naprednjaci smatraju da je to u najboljem interesu svih građana naše države i jedini je lider koji se u potpunosti angažovao za rešavanje svih problema na Kosovu i Metohiji.

„Srbija se pod vođstvom Aleksandra Vučića nalazi na putu prosperiteta i razvoja, a tim putem moguće je koračati samo uz odgovornu politiku našeg lidera. Srbiji je neophodna stabilnost koju obezbeđuje Aleksandar Vučić svojim predanim radom, zalaganjem i aktivnim učešćem u vođenju mudre politike koja našoj državi garantuje mir.ˮ ‒ stoji pored ostalog u navedenom Saopštenju.

„Dosledno sledeći ideologiju stranke koja je u interesu građana Aleksandar Vučić je zaslužio apsolutno poverenje i podršku da ostane na mestu lidera, kako stranke, tako i države.ˮ – kaže se u Saopštenju OO SNS u Sokobanji uz poruku „Predaja nije opcija, ujedinjeni do novih pobedaˮ.

Integralni tekst Saopštenja možete pogledati na ovoj adresi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

four × 3 =