OO SNS

OO SNS: U narednom periodu rekonstrukcija škole i nastavak rekonstrukcija ulica

Društvo Politika

Na juče održanoj konferenciji za novinare OO SNS Sokobanja, javnosti se obratio Isidor Krstić, zamenik predsednika opštinskog odbora stranke i predsednik opštine Sokobanja. On je rekao da je strateško opredeljenje opštine Sokobanja ulaganje u infrastrukturu. U skladu sa tim, u prethodnom periodu raspisano je nekoliko javnih nabavki. Zamena azbestno-cementnih cevi u ulicama Svetozara Markovića, Banjičkoj, Miće Panića, Branka Đurića i Omladinskoj. Vrednost ovih radova iznosi oko 60 miliona dinara.

Stara škola

‒ Pored nastavka rekonstrukcije vodovodne mreže ovih dana je raspisana javna nabavka za rekonstrukciju zgrade ‘Stare škole’ koja je u sastavu OŠ ‘Mitropolit Mihailo’, u iznosu od 85 miliona dinara, i ja se nadam da ćemo dobiti adekvatne izvođače radova da bi se što pre krenulo sa radovima. Imamo veoma ambiciozan plan, predstoji nam aktivna jesen sa mnogo pokrenutih poslova ‒ kaže Krstić koji je izrazio nadu da će vreme ići naruku i da će uspeti da sve planirane radove završe u predviđenom roku.

branka djurica
Ulica Branka Đurića 

Krstić je obavestio javnost i da je završen projekat dogradnje fabrike za preradu vode za piće i da će lokalna samouprava aplicirati kod Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima za dobijanje sredstava.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

16 + 15 =