SNS Isidor Krstić

OO SNS: Stvaraju se bolji uslovi za investitore

Društvo Politika

Na danas održanoj konferenciji za novinare Opštinskog odbora Srpske napredne stranke govorio je Isidor Krstić, zamenik predsednika opštinskog odbora i predsednik opštine. On je komentarisao odluke donete na današnjoj sednici skupštine opštine Sokobanja. Pre svega, Krstić je pomenuo rebalans budžeta u okviru koga je pet miliona dinara opredeljeno za izradu projektne dokumentacije za rekonstrukciju i dogradnju Specijalne bolnice „Ozrenˮ, dok će trideset tri miliona dinara biće utrošeno za uređenje parka na Banjici.

Odbornici su usvojili i odluku o pokretanju postupka utvrđivanja javnog intresa za eksproprijaciju i administrativni prenos nepokretnosti u KO Sokobanja.

‒ Ovom odlukom stvorili smo uslove za početak procesa sa ciljem izgradnje nove ulice. Kao što znate planom generalne regulacije predviđeno je da se jedna ulica proseče od hotela ‘Zdravljak’ do ulice Vojvode Putnika u naselju Carina, a sve sa ciljem privlačenja investitora jer bi stvaranjem nove infrastrukture naša opština bila atraktivnija za ulaganje ‒ rekao je Krstić.

U planu je i rekonstrukcija Vrelske ulice koja se nalazi pored Letnje pozornice „Vreloˮ čija je izgradnja u završnoj fazi, pa bi izgradnjom ove ulice taj deo grada dobio na atraktivnosti.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

15 + 19 =