SNS

ОО СНС позвао грађане да потраже помоћ у странци

Друштво Политика

На конференцији за новинаре, председник ОО СНС у Сокобањи, Владимир Миловановић позвао је грађане да се јаве у просторије странке и изложе свој проблем, наводећи и да ће се у року од 24 часа, након њиховог јављања, неко од функционера странке, који је задужен за решавање проблема из тог домена, јавити грађанину на телефон и заказати састанак у просторијама странке.

̶ Ми ћемо саслушати сваког грађанина који нам се буде обратио и покушаћемо да решимо његов проблем. У реализацију ове акције, која се зове ‘Разговор са грађанима-слушамо глас народа’ укључен је цео тим људи у коме сам ја као председник Општинског одбора, Исидор Крстић, заменик председника Општинског одбора, Драгана Костић, народни посланик и још неколико функионера странке ̶ каже Владимир Миловановић, председник ОО СНС у Сокобањи.

Грађани који имају проблем могу заказати разговор, лично, у просторијама општинског одбора странке у Сокобањи, у улици Војислава Илића број 2, изнад ватрогасног, или путем телефона на број 018/830-544, сваког радног дана од 9 до 12 часова, додају у странци.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

19 + ten =