Održan prvi sastanak predstavnika JKP „Napredak” i najznačajnijih preduzeća, ustanova i hotela

Društvo

U okviru procesa primarne selekcije otpada i reciklaže koji je počeo da se primenjuje na teritoriji Sokobanje, kao prve ekološke opštine u Srbiji, juče je održan prvi u nizu sastanka direktorke Ane Veljković, tehničkog rukovodioca, upravnika ostalih komunalnih delatnosti i šefa reciklaže kao predstavnika Javnog komunalnog preduzeća „Napredak” i predstavnika najvećih i najznačajnijih preduzeća, ustanova i hotela u Sokobanji.

Prvom sastanku prisustvovali su predstavnci Specijalne bolnice Sokobanja, hotela Moravica, Sunce, Banjica i Sokoterme. Tema sastanka bila je značaj i unapređenje reciklaže u Sokobanji kao i uspostavljanje i unapređenje dvosmerne komunikacije i saradnje.

U saopštenju dostavljenom našoj redakciji JKP „Napredak” se svim učesnicima sastanka koji su se odazvali pozivu, zahvaljuje na odazivu i saradnji. Ujedno pohvaljuje zalaganje, a ovom prilikom posebno ističe besprekorni proces reciklaže i ispravno odlaganje ambalažnog otpada radnika hotela „Moravica”.

U narednim danima uslediće sastanci sa predstavnicima svih ostalih relevantnih ustanova i preduzeća kako bi se proces reciklaže uspostavio na pravi način.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

seventeen + 19 =