Skupština

Odbornici se odrekli dnevnica za pomoć porodici iz Nikolinca

Društvo Politika

Na današnjoj sednici Skupštine opštine Sokobanja odbornici su usvojili program rada za 2020. godinu, kao i odluku o izradi lokalnog antikorupcijskog plana opštine Sokobanja za period od 2020-2025.

Skupština Opštinski parlament je usvojio i rešenje o imenovanju izborne komisije opštine Sokobanja i izmenu rešenja o imenovanju Saveta za bezbednost. Data je saglasnost na plan rada Doma zdravlja Sokobanja za 2020. godinu, kao i na godišnji finansijski izveštaj za 2018. godinu. Odbornici su usvojili i izveštaj o stepenu realizacije programa poslovanja JKP „Napredak” Sokobanja za prošlu godinu.

U okviru odborničkih pitanja Borisav Tošić, odbornik Socijalističke partije Srbije, postavio je pitanje u vezi sa akcijom pomoći porodici iz Nikolinca koja je pretrpela materijalnu štetu zbog požara.

Predsednik opštine Sokobanja, Isidor Krstić je rekao da će opština pomoći u skladu sa mogućnostima i zakonskim propisima. Tošić je predložio i da se odbornici odreknu dnevnica sa današnje sednice u cilju finansijske pomoći porodice, što je jednoglasno prihvaćeno.

Odbornici Demokratske stranke nisu prisustvovali ovoj sednici.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

fourteen − 13 =