Skupština

Одборници се одрекли дневница за помоћ породици из Николинца

Друштво Политика

На данашњој седници Скупштине општине Сокобања одборници су усвојили програм рада за 2020. годину, као и одлуку о изради локалног антикорупцијског плана општине Сокобања за период од 2020-2025.

Skupština Општински парламент је усвојио и решење о именовању изборне комисије општине Сокобања и измену решења о именовању Савета за безбедност. Дата је сагласност на план рада Дома здравља Сокобања за 2020. годину, као и на годишњи финансијски извештај за 2018. годину. Одборници су усвојили и извештај о степену реализације програма пословања ЈКП „Напредак” Сокобања за прошлу годину.

У оквиру одборничких питања Борисав Тошић, одборник Социјалистичке партије Србије, поставио је питање у вези са акцијом помоћи породици из Николинца која је претрпела материјалну штету због пожара.

Председник општине Сокобања, Исидор Крстић је рекао да ће општина помоћи у складу са могућностима и законским прописима. Тошић је предложио и да се одборници одрекну дневница са данашње седнице у циљу финансијске помоћи породице, што је једногласно прихваћено.

Одборници Демократске странке нису присуствовали овој седници.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

fifteen − four =