Novine u „Moravici” koje će vas oduševiti

Društvo

Hotel „Moravica” je skoro renovirao ulazni hol hotela sa recepcijom, koji sada izgleda moderno i futuristički, napravljena je mini-igraonica za najmlađe goste hotela. Takođe je većina kupatila u hotelu potpuno renovirana, jedan broj soba je renoviran, zamenjena je stolarija na trećem i četvrtom spratu, zamenjena su ulazna vrata, o čemu je već bilo reči na našem portalu.

U skladu sa tim, hotel je dobio i novi, moderan, vizuelni identitet. Naš sugrađanin, grafički i veb-dizajner, Slavoljub Ćirković, donirao je hotelu novi logo i novi moderan veb-sajt.

− Logo je minimalistički, to je, u stvari, kombinacija slova H i M, ali ima i izgled šajkače kad se malo bolje pogleda. U kombinaciji sa modernim ćiriličnim fontom izgleda stvarno vrhunski, moderno i u skladu sa logoima najpoznatijih svetskih hotela. Kombinacija crne i zlatne boje na logou daje jedan moderan, luksuzan utisak. Logo se lepo vidi u jednoj i više boja, i na svetlim i tamnim površinama. Logo možete da vidite svuda po hotelu, na ulaznim vratima, na svakom spratu, takođe je odrađen i 3D logo koji stoji na zidu recepcije, ceo hotel je odrađen u skladu sa bojama i dizajnom logoa i fontom kojim je logo rađen − kaže Ćirković.

Takođe hotel je dobio i novi, moderan veb-sajt. Sajt je rađen po najnovijim svetskim trendovima, sa velikim slikama, modernim efektima, pregledan, jednostavan za upotrebu, „responsive” odnosno prilagođen svim uređajima (desktop računari, tableti, telefoni…) i svim mogućim rezolucijama. Takođe, odrađen je kompletan „booking” deo, odnosno deo za rezervacije, koji je pregledan, lak za korišćenje, tako da korisnici u nekoliko klikova mogu da rezervišu svoj smeštaj.

− Ja se bavim grafičkim i veb-dizajnom preko 10 godina, trenutno radim za poznate svetske i domaće firme, Crvenu zvezdu, poznate blogere, pevače, fitnes instruktore… Što se tiče Sokobanje, volim da pomognem uvek kad mogu. Kad su počeli renoviranje Hotela„Moravica” došli su na ideju da se promeni logo kojeg je vreme pregazilo. Ja sam bez problema pristao da odradim logo i veb-sajt potpuno besplatno, jer to meni nije mnogo posla, a njima će svakako značiti, a inače imam dobru saradnju sa tim ljudima iz hotela. Inače, mnoge institucije, restorani, udruženja, smeštaji, klubovi… iz Sokobanje nose moje logoe koji su dobili potpuno besplatno. Srednja škola „Branislav Nušić” je dobila logo i sajt, Narodna biblioteka „Stevan Sremac” takođe logo i sajt, „Sokobanjska pijaca” logo i sajt, SRC „Podina” logo, FS Sokobanja logo, Sportski savez opštine Sokobanja logo… Inače se trudim da uradim sve što je u mojoj moći da mesto u kome živim bolje izgleda, nešto kao grafički dizajner, nešto preko udruženja koje vodim i u čije vođenje sam uključen (KUD „Soko”, UG „Banjsko preobraženje”, FK „Trebič”…) − dodaje Ćirković.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

18 − fourteen =