Новине у „Моравици” које ће вас одушевити

Друштво

Хотел „Моравица” је скоро реновирао улазни хол хотела са рецепцијом, који сада изгледа модерно и футуристички, направљена је мини-играоница за најмлађе госте хотела. Такође је већина купатила у хотелу потпуно реновирана, један број соба је реновиран, замењена је столарија на трећем и четвртом спрату, замењена су улазна врата, о чему је већ било речи на нашем порталу.

У складу са тим, хотел је добио и нови, модеран, визуелни идентитет. Наш суграђанин, графички и веб-дизајнер, Славољуб Ћирковић, донирао је хотелу нови лого и нови модеран веб-сајт.

− Лого је минималистички, то је, у ствари, комбинација слова Х и М, али има и изглед шајкаче кад се мало боље погледа. У комбинацији са модерним ћириличним фонтом изгледа стварно врхунски, модерно и у складу са логоима најпознатијих светских хотела. Комбинација црне и златне боје на логоу даје један модеран, луксузан утисак. Лого се лепо види у једној и више боја, и на светлим и тамним површинама. Лого можете да видите свуда по хотелу, на улазним вратима, на сваком спрату, такође је одрађен и 3Д лого који стоји на зиду рецепције, цео хотел је одрађен у складу са бојама и дизајном логоа и фонтом којим је лого рађен − каже Ћирковић.

Такође хотел је добио и нови, модеран веб-сајт. Сајт је рађен по најновијим светским трендовима, са великим сликама, модерним ефектима, прегледан, једноставан за употребу, „responsive” односно прилагођен свим уређајима (десктоп рачунари, таблети, телефони…) и свим могућим резолуцијама. Такође, одрађен је комплетан „booking” део, односно део за резервације, који је прегледан, лак за коришћење, тако да корисници у неколико кликова могу да резервишу свој смештај.

− Ја се бавим графичким и веб-дизајном преко 10 година, тренутно радим за познате светске и домаће фирме, Црвену звезду, познате блогере, певаче, фитнес инструкторе… Што се тиче Сокобање, волим да помогнем увек кад могу. Кад су почели реновирање Хотела„Моравица” дошли су на идеју да се промени лого којег је време прегазило. Ја сам без проблема пристао да одрадим лого и веб-сајт потпуно бесплатно, јер то мени није много посла, а њима ће свакако значити, а иначе имам добру сарадњу са тим људима из хотела. Иначе, многе институције, ресторани, удружења, смештаји, клубови… из Сокобање носе моје логое који су добили потпуно бесплатно. Средња школа „Бранислав Нушић” је добила лого и сајт, Народна библиотека „Стеван Сремац” такође лого и сајт, „Сокобањска пијаца” лого и сајт, СРЦ „Подина” лого, ФС Сокобања лого, Спортски савез општине Сокобања лого… Иначе се трудим да урадим све што је у мојој моћи да место у коме живим боље изгледа, нешто као графички дизајнер, нешто преко удружења које водим и у чије вођење сам укључен (КУД „Соко”, УГ „Бањско преображење”, ФК „Требич”…) − додаје Ћирковић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

19 − 12 =