Novi sadržaji u teretani „Podina”

Sport

Sportsko-rekreativni centar „Podina”, prateći potrebe korisnika usluga teretane „Podina”, nedavno je kupovinom nekoliko sprava i rekvizita koje su nedostajale, upotpunio svoju ponudu.

− Kupljena je jedna jako bitna sprava, half rack, odnosno stalak za čučanj koji se uglavnom koristi za vežbe donjih ekstremiteta. Nabavljeni su dodatni nastavci za Lat mašinu čime će vežbači moći da vežbaju sve mišiće leđa. Kupljena su i dva para bućica koje su nedostajale tako da su sada pokrivene težine od jednog kilograma pa sve do 22 i po kilograma. Kupljen je veliki i mali set tuberguma koje se koriste za sve vrste vežbi, nabavljena je i tvister mašina, sprava koja se koristi za smanjivanje obima struka i sprava „Sissy squat” koja se koristi za čučnjeve ali i još neke vežbe nogu i gluteusa – kaže Milan Milenković, rukovodilac Akva-parka „Podina”.

Iz SRC „Podina” podsećaju da se u teretani sprovode sve preventivne mere u suzbijanju širenja korona virusa, što podrazumeva dezinfekciju prostorija i sprava za vežbanje nekoliko puta dnevno, ali i obavezno korišćenje zaštitnih maski za zaposlene i korisnike usluga u teretani „Podina”.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

ten − 10 =