Продужен рок за пријем фотографија за наградни конкурс „XIII ФОТО ИЗАЗОВ, СОКОБАЊА 2020”

Друштво

Туристичка организација Сокобања продужила је рок за пријем фотографија за наградни конкурс „XIII ФОТО ИЗАЗОВ, СОКОБАЊА 2020”, и то до краја овог месеца, тако да ће уместо до 12. августа, како смо раније објавили, конкурс бити отворен до 31. августа 2020. год. Проглашење победника одржаће се почетком септембра (тачан датум биће благовремено објављен), у Галерији – легату Милуна Митровића, када ће бити отворена и изложба фотографија које су ушле у ужи избор.

Тема овогодишњег конкурса је „СОКОБАЊА-МЕЛЕМ ЗА СВЕ ГЕНЕРАЦИЈЕ”. Сваки учесник треба да, уз попуњену пријаву, достави највише пет фотографија у боји и искључиво у дигиталном формату на ЦД-у, и то лично у просторије Туристичке организације Сокобања, или поштом на адресу ул. Трг ослобођења бр. 2, 18230 Сокобања, или путем мејла на адресу tic@tosokobanja.rs.

Фотографије треба да буду веће од 8 Mpx (резолуције 300 dpi). Фотографије морају бити у колору, обавезно у дигиталном формату, изворне, без интервенција у виду монтаже, или графичке обраде дела које мењају композицију и елементе. Фотографије морају бити без специјалних ефеката, и морају да садрже реалистичне, а не апстрактне приказе Сокобање и околине (односно у складу са задатом темом).

Суорганизатор изложбе је Народна библиотека „Стеван Сремац” из Сокобање. Првопласирани аутор добија новчану награду од 45.000 динара, другопласирани 25.000, а трећепласирани 10.000 динара.

Додатне информације могу се добити путем телефона на број 018/833-988.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

18 − fifteen =