Нови садржаји у теретани „Подина”

Спорт

Спортско-рекреативни центар „Подина”, пратећи потребе корисника услуга теретане „Подина”, недавно је куповином неколико справа и реквизита које су недостајале, употпунио своју понуду.

− Купљена је једна јако битна справа, half rack, односно сталак за чучањ који се углавном користи за вежбе доњих екстремитета. Набављени су додатни наставци за Лат машину чиме ће вежбачи моћи да вежбају све мишиће леђа. Купљена су и два пара бућица које су недостајале тако да су сада покривене тежине од једног килограма па све до 22 и по килограма. Купљен је велики и мали сет тубергума које се користе за све врсте вежби, набављена је и твистер машина, справа која се користи за смањивање обима струка и справа „Sissy squat” која се користи за чучњеве али и још неке вежбе ногу и глутеуса – каже Милан Миленковић, руководилац Аква-парка „Подина”.

Из СРЦ „Подина” подсећају да се у теретани спроводе све превентивне мере у сузбијању ширења корона вируса, што подразумева дезинфекцију просторија и справа за вежбање неколико пута дневно, али и обавезно коришћење заштитних маски за запослене и кориснике услуга у теретани „Подина”.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

1 × 5 =