Nove mere: pijaca će raditi ali pod određenim uslovima

Društvo

Štab za vanredne situacije opštine Sokobanja, u cilju preduzimanja operativnih mera na sprečavanju širenja virusa „Kovid 19” na teritoriji opštine Sokobanja, na telefonskoj vanrednoj sednici održanoj danas doneo je naredbe kojima nalaže JKP „Napredak” Sokobanja da preduzme sve odgovarajuće mere i omogući nesmetani rad zelene pijace u Sokobanji, kao i pijace za prodaju mlečnih proizvoda, kao i da postavi dezinfekcione barijere na svim ulazima u pijačni prostor i da, pre i nakon završetka rada pijace, obavi čišćenje i dezinfekciju pijačnog prostora.

Nalaže se prodavcima i kupcima na pijaci da nose zaštitne maske i rukavice i da se pridržavaju držanja distance od 2 metra.

PU „Bucko” je dobila obavezu da preduzme sve odgovarajuće mere i aktivnosti, kako bi mogli nesmetano a nakon donošenja akata nadležnih organa, krenuti sa radom.

Naloženo je Zavodu za jano zdravlje „Timok” iz Zaječara, da nastavi sa dezinfekcijom prostora, vlasništva lica kod kojih je potvrđen „Kovid 19”, sa teritorije opštine Sokobanja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

two × four =