Контејнери за кабасти отпад на услузи грађанима

Друштво

У оквиру јесење акције постављања отворених контејнера, коју спроводи Јавно комунално предузеће „Напредак”, од 27. септембра до 3. октобра, контејнери за кабасти отпад биће постављени по следећем распореду. Сутра, 27. септембра, контејнери ће бити постављени у следећим улицама: Светог Саве – код скретања за ресторан „Жупан”, улици Бранка Ђурића, Миће Панића и у улици Миладина Живановића на раскрсници са улицом Кнеза Милоша.

У среду 28. септембра биће постављени у улици Миладина Живановића и то у близини паркинга код семафора, у улици Радета Живковића на два места, код аутобуске станице и код старе бензинске пумпе и у Немањиној – други део.

У четвртак 29.септембра у улици 27. марта два отворена контејнера и то код рудничке дирекције и код зграде Музеја, у улици Митрополита Михаила код вртића „Буцко” и у улици Алексе Маркишића, преко пута сивог дома.

У петак 30. септембра у улици Вука Караџића код гараже стамбених зграда и на раскрсници са улицом 14. бригаде, у Чубурској – Чаирски део и у улици Алексе Маркишића код Биоскопа.

У суботу 1.октобра у улици Алексе Маркишића на три места и то на раскрсници са улицом Вука Караџића, на раскрсници са улицом Надежде Петровић и преко пута „Стефкома” и у Ртањској код Дуванске станице.

У понедељак 3.октобра отворени контејнери биће постављени на раскрсници улица Алексе Маркишића и Ратарске, у Ратарској улици код Падинске утрине, Омладинском насељу и Палилулској улици.

Сви контејнери се одвозе наредног дана, осим оних који су постављени у суботу, они се одвозе у понедељак.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

ten − 3 =