Нове мере: пијаца ће радити али под одређеним условима

Друштво

Штаб за ванредне ситуације општине Сокобања, у циљу предузимања оперативних мера на спречавању ширења вируса „Ковид 19” на територији општине Сокобања, на телефонској ванредној седници одржаној данас донео је наредбе којима налаже ЈКП „Напредак” Сокобања да предузме све одговарајуће мере и омогући несметани рад зелене пијаце у Сокобањи, као и пијаце за продају млечних производа, као и да постави дезинфекционе баријере на свим улазима у пијачни простор и да, пре и након завршетка рада пијаце, обави чишћење и дезинфекцију пијачног простора.

Налаже се продавцима и купцима на пијаци да носе заштитне маске и рукавице и да се придржавају држања дистанце од 2 метра.

ПУ „Буцко” је добила обавезу да предузме све одговарајуће мере и активности, како би могли несметано а након доношења аката надлежних органа, кренути са радом.

Наложено је Заводу за јано здравље „Тимок” из Зајечара, да настави са дезинфекцијом простора, власништва лица код којих је потврђен „Ковид 19”, са територије општине Сокобања.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

1 × four =