Нове цене услуга СРЦ „Подина”

Друштво

Представници сокобањског локалног парламента су на данашњој седници усвојили ценовник улазница и услуга Аква парка „Подина” којим се одређује да целодневна улазница кошта од 400 до 600 динара зависно од категорије старости, полудневна од 300 до 500, седмодневна од 1.500 до 2.500, а месечна од 2.500 до 3.500 динара. Дневни најам лежаљке је 100 динара, а деца до две године имају бесплатан улаз.

Ово је, како је казано, прво повећање након две године и оно је минимално када су у питању деца. До промене цена је дошло због раста свих трошкова инпута неопходних за рад ове установе.

До промена у ценовнику је дошло и код коришћења фудбалских терена, као и коришћења теретане. Дневна улазница за теретану биће 200 динара, недељна карта је 700, а месечна 1.500 динара.

Иначе, приликом усвајања Извештаја рада јавне установе Спортско-рекреативног центра „Подина” истакнуто је позитивно пословање, што је у овој бранши реткост. Остварени приход од око 50 милиона динара омогућио је да се 9 милиона вишка уплати у општински буџет.

Најављене су и инвестиције на довођењу топле воде и проширењу Аква парка.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

fourteen + six =