Nove cene usluga SRC „Podina”

Društvo

Predstavnici sokobanjskog lokalnog parlamenta su na današnjoj sednici usvojili cenovnik ulaznica i usluga Akva parka „Podina” kojim se određuje da celodnevna ulaznica košta od 400 do 600 dinara zavisno od kategorije starosti, poludnevna od 300 do 500, sedmodnevna od 1.500 do 2.500, a mesečna od 2.500 do 3.500 dinara. Dnevni najam ležaljke je 100 dinara, a deca do dve godine imaju besplatan ulaz.

Ovo je, kako je kazano, prvo povećanje nakon dve godine i ono je minimalno kada su u pitanju deca. Do promene cena je došlo zbog rasta svih troškova inputa neophodnih za rad ove ustanove.

Do promena u cenovniku je došlo i kod korišćenja fudbalskih terena, kao i korišćenja teretane. Dnevna ulaznica za teretanu biće 200 dinara, nedeljna karta je 700, a mesečna 1.500 dinara.

Inače, prilikom usvajanja Izveštaja rada javne ustanove Sportsko-rekreativnog centra „Podina” istaknuto je pozitivno poslovanje, što je u ovoj branši retkost. Ostvareni prihod od oko 50 miliona dinara omogućio je da se 9 miliona viška uplati u opštinski budžet.

Najavljene su i investicije na dovođenju tople vode i proširenju Akva parka.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

5 − 2 =