Николић: Ресурсе смо морали да преусмеримо

Друштво

Председник општине Сокобања Миодраг Николић је упутио извињење грађанима општине Сокобања који живе у сеоским месним заједницама и корисници су услуга сеоских амбуланти.

Наиме, у петак је одржана седница Стручно-оперативног тима којој су присуствовали директори и главне сестре сокобањских здравствених установа, на којој је констатована потреба да се се лекари и сестре из сеоских амбуланти привремено ставе на располагање Специјалној болници „Сокобања” која је тренутно у Ковид систему.

− Желим да апелујем на грађане који користе хроничну терапију да телефоном контактирају Дом здравља Сокобања ради продужетка терапије и преписивања лекова, како би избегли непотребне гужве. Такође, упућујем извињење свим грађанима Сокобање који ових дана имају проблем са водоснабдевањем. Због повећања броја пацијената у Специјалној болници „Сокобања”, којих је тренутно 175, све ресурсе када је вода у питању смо преусмерили ка овој установи, јер због епидемиолошке ситуације и противепидемијских мера овај објекат не сме да остане без воде − каже Николић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

thirteen + 13 =