Одржана седница Скупштине општине Сокобања

Друштво Политика

На данашњој седници Скупштине општине Сокобања, на лични захтев разрешен је дужности досадашњи председник Управног одбора Туристичке организације Сокобања Иван Најдић, а за новог председника изабран је Војкан Никодијевић из Сокобање.

Одборници су усвојили и предлог одлуке о утврђивању цена квадратног метра одговарајућих непокретности за 2021. годину на територији Општине Сокобања, којом су цене пореза на имовину кориговане у односу на предходну годину у смислу да је у првој зони дошло до смањења цена по квадрату, док је у другој и трећој зони дошло до повећања цене у просеку око 20 посто у односу на претходну годину.

Седницом је председавала Ивана Филиповић, заменик председника Скупштине која се захвалила одборницима који су учествовали у раду данашње седнице.

Шеф одборничке групе СПС Снежана Радовановић рекла је да су одборници ове странке гласали против предлога одлуке о у утврђивању цена квадратног метра одговарајућих непокретности за 2021. годину на територији Општине Сокобања, јер је, према њеним речима, дошло до потпуног одсуства разумевања стандарда грађана и могућности за плаћање пореза.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

7 − four =