Модна ревија Наталије Алексић из Пирота на 43. Конференцији „Знање без граница” у Сокобањи

Друштво

У оквиру 43. Међународне научне конференције „Знање без граница”, у организацији Института за менаџмент знања из Скопља одржаној током последњег викенда марта месеца у Сокобањи, учесници конференције имали су прилику да погледају и уживају у модној ревији Наталије Алексић из Пирота, мастер струковног дизајнера која је своје звање остварила на Академији струковних студија јужна Србија у Лесковцу.

Као студент генерације на основним студијама, смер модни дизајн, завршила је и дигитални дизајн одеће, а након мастер дипломе одлучила је да пође корацима предузетништва. Млада креаторка стоји иза модног бренда „Natalija Prime” који се бави дизајном и израдом женских хаљина, а те суботње вечери представила је публици своју колекцију под називом „BE YOU”.

– Искрено сам срећна што су ме позвали, јер су то ипак у питању професори који су мени предавали, тако да сам почаствована. У принципу јесте да се бавим дизајном и израдом женских хаљина, али то нису готови модели. Оно што смо вечерас имали прилику да видимо је колекција која носи назив ‘BE YOU’ са целим перформансом јер су две колекције спојене у једну, а ти модели само представљају мој бренд и оно чиме се ја заправо и бавим. Конкретно мени су инспирација жене. Бавим се израдом женских хаљина, елегантних, и негде ми је циљ да се свака жена осећа као на црвеном тепиху – каже за наш портал ова млада и перспективна дизајнерка.

Она истиче да је инспирацију за ову колекцију пронашла у белој боји, јер се слаже са научним истраживањима о истој. Бела је боја чистоте, једноставности и слободе која привлачи поуздане људе и оне који воле живот и на њега гледају оптимистично.

Део атмосфере са модне ревије можете погледати на нашем (You tube) каналу.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

11 − 4 =