Modna revija Natalije Aleksić iz Pirota na 43. Konferenciji „Znanje bez granica” u Sokobanji

Društvo

U okviru 43. Međunarodne naučne konferencije „Znanje bez granica”, u organizaciji Instituta za menadžment znanja iz Skoplja održanoj tokom poslednjeg vikenda marta meseca u Sokobanji, učesnici konferencije imali su priliku da pogledaju i uživaju u modnoj reviji Natalije Aleksić iz Pirota, master strukovnog dizajnera koja je svoje zvanje ostvarila na Akademiji strukovnih studija južna Srbija u Leskovcu.

Kao student generacije na osnovnim studijama, smer modni dizajn, završila je i digitalni dizajn odeće, a nakon master diplome odlučila je da pođe koracima preduzetništva. Mlada kreatorka stoji iza modnog brenda „Natalija Prime” koji se bavi dizajnom i izradom ženskih haljina, a te subotnje večeri predstavila je publici svoju kolekciju pod nazivom „BE YOU”.

– Iskreno sam srećna što su me pozvali, jer su to ipak u pitanju profesori koji su meni predavali, tako da sam počastvovana. U principu jeste da se bavim dizajnom i izradom ženskih haljina, ali to nisu gotovi modeli. Ono što smo večeras imali priliku da vidimo je kolekcija koja nosi naziv ‘BE YOU’ sa celim performansom jer su dve kolekcije spojene u jednu, a ti modeli samo predstavljaju moj brend i ono čime se ja zapravo i bavim. Konkretno meni su inspiracija žene. Bavim se izradom ženskih haljina, elegantnih, i negde mi je cilj da se svaka žena oseća kao na crvenom tepihu – kaže za naš portal ova mlada i perspektivna dizajnerka.

Ona ističe da je inspiraciju za ovu kolekciju pronašla u beloj boji, jer se slaže sa naučnim istraživanjima o istoj. Bela je boja čistote, jednostavnosti i slobode koja privlači pouzdane ljude i one koji vole život i na njega gledaju optimistično.

Deo atmosfere sa modne revije možete pogledati na našem (You tube) kanalu.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

one × four =