Teretana u Podini

Модерна теретана у „Подини”: Бесплатно вежбање до краја године

Друштво

Комплекс спортских терена СРЦ „Подина” од јуче је богатији за још један садржај. Наиме, у просторијама спортског центра свечано је отворена модерна теретана. Састоји се од три посебне просторије, једне мултифункционалне за жене и мушкарце у којој су трака за трчање, бицикл, нордијско скијање, кардио програм. Друге две просторије су опремљене справама за вежбање свих група мишића са тежинама које је могуће прилагођавати могућностима вежбача, тако да су подједнако функционалне и за мушкарце и за жене, као и за све узрасне категорије вежбача.

Teretana u Podini

‒ До Нове године је промо период, што значи да је коришћење теретане потпуно бесплатно за све заинтересоване, само је потребно да се јаве у просторије спортског центра и упишу се као корисници услуга теретане ‒ каже Милош Крстић директор СРЦ „Подина”.

Teretana u Podini

У претходном периоду, током летњих месеци бројне спортске екипе су своје припреме реализовале у Сокобањи и готово сви су као примедбу навели недостатак теретане.

Teretana u Podini

‒ Ми смо препознали потребу за овим додатним садржајем и подржали смо идеју руководства СРЦ ‘Подина’ за увођење овог новог садржаја. Сигуран сам да ће у нередном периоду то повећати атрактивност Сокобање међу спортским колективима, али и да ће мотивисати наше суграђане да крену са вежбањем и ово је и неки вид промоције здравих стилова живота ‒ каже Владимир Миловановић, заменик председника Општине Сокобања.

 

1 thoughts on “Модерна теретана у „Подини”: Бесплатно вежбање до краја године

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

4 × 3 =