Teretana u Podini

Moderna teretana u „Podini”: Besplatno vežbanje do kraja godine

Društvo

Kompleks sportskih terena SRC „Podina” od juče je bogatiji za još jedan sadržaj. Naime, u prostorijama sportskog centra svečano je otvorena moderna teretana. Sastoji se od tri posebne prostorije, jedne multifunkcionalne za žene i muškarce u kojoj su traka za trčanje, bicikl, nordijsko skijanje, kardio program. Druge dve prostorije su opremljene spravama za vežbanje svih grupa mišića sa težinama koje je moguće prilagođavati mogućnostima vežbača, tako da su podjednako funkcionalne i za muškarce i za žene, kao i za sve uzrasne kategorije vežbača.

Teretana u Podini

‒ Do Nove godine je promo period, što znači da je korišćenje teretane potpuno besplatno za sve zainteresovane, samo je potrebno da se jave u prostorije sportskog centra i upišu se kao korisnici usluga teretane ‒ kaže Miloš Krstić direktor SRC „Podina”.

Teretana u Podini

U prethodnom periodu, tokom letnjih meseci brojne sportske ekipe su svoje pripreme realizovale u Sokobanji i gotovo svi su kao primedbu naveli nedostatak teretane.

Teretana u Podini

‒ Mi smo prepoznali potrebu za ovim dodatnim sadržajem i podržali smo ideju rukovodstva SRC ‘Podina’ za uvođenje ovog novog sadržaja. Siguran sam da će u nerednom periodu to povećati atraktivnost Sokobanje među sportskim kolektivima, ali i da će motivisati naše sugrađane da krenu sa vežbanjem i ovo je i neki vid promocije zdravih stilova života ‒ kaže Vladimir Milovanović, zamenik predsednika Opštine Sokobanja.

 

1 thought on “Moderna teretana u „Podini”: Besplatno vežbanje do kraja godine

  1. Sjajno,samo mi recite ima li podataka ko je primljen da radi,kada je otvoren konkurs i gde je objavljen konkurs za to radno mesto?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

6 + 19 =