Letnja pozornica

Летња позорница „Врело” ја најмодернији објекат те врсте на Балкану

Друштво

Недавно завршена Летња позорница „Врело” је мултифункционални објекат који има услова за одржавање најзахтевнијих догађаја, а и може се убројити у најмодерније те врсте на Балкану, поручили су у саопштењу ОО СНС који потписује председниик Владимир Миловановић. Главни делови објекта су две сцене велика са 1.500 седећих места и мала са 600 места за седење. Поред тога садржи и угоститељски објекат са летњом баштом, мала језера, од којих ће највеће бити претварано у клизалиште током зимских месеци, као и моблилијар за одмор и рекреацију.

Letnja pozornica̶ Истина је да смо се током реализације овог великог пројекта сусрели са бројним проблемима који су продужили радове и додатно нас коштали. На крају, имамо позорницу којом можемо да се поносимо. Сведоци сте да су током изградње позорнице одређени појединци редовно сликали и објављивали фотографије са градилишта критикујући изглед, начин градње а сада када позорница сија пуним сјајем не можемо да видимо ни једну фотографију, ни један коментар са њихове стране. Ја их овом приликом позивам да обиђу позорницу, као што су то редовно чинили током градње и сада дају свој суд ̶ рекао је Миловановић у саопштењу.

Он је додао да је цео пројекат коштао преко милион евра и великим делом је финансиран из буџета Републике Србије, односно Министарства туризма, трговине и телекомуникација.

̶ Као што видите, драги грађани, сарадња власти у Сокобањи и владе Републике Србије је на високом нивоу и тако ће бити и у наредном периоду. Завршићемо све што смо започели и где су радови у току, наилазимо на проблеме, али ипак настављамо даље јер имамо вашу подршку а резултати су видљиви на сваком кораку ̶ стоји у саопштењу достављеном нашој редакцији.

 

1 thoughts on “Летња позорница „Врело” ја најмодернији објекат те врсте на Балкану

  1. Za te pare što su potrošene za ovaj “nuklearni bunker”, moglo je da se odradi dosta važnijih stvari u Sokobanji. Ovoliko betona na jednom mestu je skroz pokvarilo onaj stari ambijent Vrela, za koje stoji da je bilo zapušteno dugi niz godina, ali sve je to moglo da se sredi na drugačiji način i uz minimalna ulaganja

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

13 − 7 =