ПУ „Буцко” спремна за предшколце али уз строго поштовање мера

Друштво

У предшколској установи „Буцко” је све спремно за пријем нових предшколаца. Међутим ситуација у овој установи је специфична у односу на школе у Сокобањи јер не постоје јасне инструкције ресорног министарства као што је то случај у школама, сазнајемо од Душана Мијајловића, директора ове установе.

− Ми смо се обратили стручно-оперативном тиму Кризног штаба и они су дали мишљење на основу анкете коју смо ми претходно изрвшили и чији је резултат био 80 посто заинтересованих родитеља за боравак у вртићу. Ми ћемо од сутра кренути са радом на тај начин да ћемо обезбедити свим родитељима који су исказали потребу да њихова деца бораве у нашој установи да могу да доведу своју децу − каже Мијајловић.

Због епидемиолошке ситуације уведена су нова правила која ће се строго поштовати. Родитељи су обавезни да децу доведу на време, до 8 часова, никако касније а преузимање деце биће након 14 часова.

Директор апелује на родитеље да уколико су у могућности не доводе децу у наредном периоду док се не стабилизује ситуација са Корона вирусом.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

1 × three =