Kontejneri za kabasti otpad na usluzi građanima

Društvo

U okviru jesenje akcije postavljanja otvorenih kontejnera, koju sprovodi Javno komunalno preduzeće „Napredak”, od 27. septembra do 3. oktobra, kontejneri za kabasti otpad biće postavljeni po sledećem rasporedu. Sutra, 27. septembra, kontejneri će biti postavljeni u sledećim ulicama: Svetog Save – kod skretanja za restoran „Župan”, ulici Branka Đurića, Miće Panića i u ulici Miladina Živanovića na raskrsnici sa ulicom Kneza Miloša.

U sredu 28. septembra biće postavljeni u ulici Miladina Živanovića i to u blizini parkinga kod semafora, u ulici Radeta Živkovića na dva mesta, kod autobuske stanice i kod stare benzinske pumpe i u Nemanjinoj – drugi deo.

U četvrtak 29.septembra u ulici 27. marta dva otvorena kontejnera i to kod rudničke direkcije i kod zgrade Muzeja, u ulici Mitropolita Mihaila kod vrtića „Bucko” i u ulici Alekse Markišića, preko puta sivog doma.

U petak 30. septembra u ulici Vuka Karadžića kod garaže stambenih zgrada i na raskrsnici sa ulicom 14. brigade, u Čuburskoj – Čairski deo i u ulici Alekse Markišića kod Bioskopa.

U subotu 1.oktobra u ulici Alekse Markišića na tri mesta i to na raskrsnici sa ulicom Vuka Karadžića, na raskrsnici sa ulicom Nadežde Petrović i preko puta „Stefkoma” i u Rtanjskoj kod Duvanske stanice.

U ponedeljak 3.oktobra otvoreni kontejneri biće postavljeni na raskrsnici ulica Alekse Markišića i Ratarske, u Ratarskoj ulici kod Padinske utrine, Omladinskom naselju i Palilulskoj ulici.

Svi kontejneri se odvoze narednog dana, osim onih koji su postavljeni u subotu, oni se odvoze u ponedeljak.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

four × two =