OO SNS

Konferencija za štampu OO SNS Sokobanja

Politika

Povodom posete predesednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, Opštinski odbor SNS u Sokobanji održao je konferenciju za novinare na kojoj je govorio Vladimir Milovanović, predsednik Opštinskog odbora.

Milovanović se na početku zahvalio na podršci koju su građani pružili na dan posete predsednika.

‒ Ovo je prva poseta predsednika Republike Srbije Sokobanji. Poseta Aleksandra Vučića nije slučajna jer je prilikom posete dogovorena realizacija nekoliko projekata u Sokobanji. Pre svega to je izgradnja fabrike za preradu otpadnih voda sa kolektorima, izlaz na auto-put kod motela ‘Mali Cvet’, rekonstrukcija državnog puta od Aleksinca do Sokobanje. Mi imamo obećanje predsednika da će na jesen ponovo doći u Sokobanju, a postoji šansa da bude prisutan i na otvaranju letnje pozornice ‘Vrelo’ ‒ rekao je Milovanović.

On je dodao i da je politika Aleksandra Vučića, politika mira, stabilnosti i politika ravnomernog napretka i razvoja svih opština u Srbiji za razliku od nekih prethodnih garnitura kada se nije posebno ulagalo u našu zemlju. Ništa bolje nije bilo ni u Sokobanji pa je ona, po Milovanovićevoj proceni, u to vreme bila na marginama srpskog turizma.

 

1 thought on “Konferencija za štampu OO SNS Sokobanja

  1. “I kada seee … toliko u prethodnom periodu nije ….niti obraćalo pažnje o stanovnicima naše opštine kaoioooo…. kaoioinfrastrukturi … ”
    Ovaj gospodin kao da je ustao da odgovara ispred Ljilje Tifusarke, a nije otvorio knjigu ….
    “Precednik ulaže pare !!!! ” – ovo mora da je greška ? Čije pare ulaže precednik ?
    U naprednu farsu ne veruju ni ovi što se znoje i klimaju oko ovog što se muči da sroči prostoproširenu rečenicu bez pauze …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

seven − 6 =