SNS

СНС: злоупотреба „Прве хармонике”

Политика

Општински одбор Српске напредне странке, као одговор на претходног дана одржану акцију Народне странке, организовао је 11. августа пулт на коме је мештанима и гостима дељен промотивни материјал, како је речено, са циљем упознавања грађана са правом ситуацијом у вези са актуелним друштвеним и политичким дешавањима. Овом догађају који се, такође, одвијао на мермерном шеталишту испред Центалног градског парка, присуствовао је и Владимир Миловановић, председник ОО СНС у Сокобањи, који је окупљенима поручио:

‒ Суштина свега тога је да ти, назови политичари, који су продали Косово, нису ништа решили док су били на власти. Они се сада праве великим и сакупљају неке гласове у вези са решавањем косовског проблема. Ја бих њима поставио питање, због чега то косовско питање нису решили док су били на власти. Жалосно је и тужно да они организују политичку кампању када је у Сокобањи тако леп догађај као што је ‘Прва хармоника’ Србије, и тако злоупотребљавају ову манифестацију – рекао је Миловановић.

SNS

‒ Позиција Србије у свету је много боља него раније, пре свега, захваљујући председнику Вучићу који је успео да се избори за интересе народа и можда је сад прилика да се реши питање Косова, наравно у интересу грађана и државе – додао је.

1 thoughts on “СНС: злоупотреба „Прве хармонике”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

thirteen + fifteen =